Chokoladekage a'la den dovne kok
(20-24 stk.)
Ingredienser:
250g smør
2 spsk. kakao
250g sukker
3 æg str. m/l
1½ dl mælk
200g hvedemel
1 tsk. bagepulver
evt. 50g hakket chokolade
Smelt smørret i en gryde ved svag varme sammen med kakao. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt mælk og rør hvedemel og bagepulver i dejen.
Rør til sidst smeltet, let afkølet smør i dejen og kom den i en smurt bradepande.
Drys evt. med chokolade og bag kagen ca. 25 minutter ved 175 grader. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagen er bagt.
Bon appetit...
(20-24 stk.)
Ingredienser:
250g smør
2 spsk. kakao
250g sukker
3 æg str. m/l
1½ dl mælk
200g hvedemel
1 tsk. bagepulver
evt. 50g hakket chokolade
Smelt smørret i en gryde ved svag varme sammen med kakao. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt mælk og rør hvedemel og bagepulver i dejen.
Rør til sidst smeltet, let afkølet smør i dejen og kom den i en smurt bradepande.
Drys evt. med chokolade og bag kagen ca. 25 minutter ved 175 grader. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagen er bagt.
Bon appetit...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...