Gå videre til hovedindholdet

Endelig slut på den praktik

Så kom den dag, jeg har ventet på i hele 4 uger! Min praktik på Juridisk Institut sluttede i dag og det skete uden det helt store hurlumhej. Jeg havde bagt boller og medbragt kage, som blev nydt ved morgenkaffen kl. 9 og vi var forbløffende mange til det i dag. Det var nu hyggeligt nok og de takkede for min tid og hjælp de sidste 4 uger, jeg fik afsluttet de ting jeg havde på mit bord og tog hjem allerede 10.30... nu venter jeg bare på at modtage en udtalelse, så jeg kan komme videre. Det er ikke et forløb jeg kan bruge til så meget, men er da rart at have noget på CV'et, så arbejdsgiveren kan se, at man ikke bare har drevet den af i sin ledighedsperiode.

Der er da også sket gode ting i ugens løb. Jeg fik bagt knækbrød ud fra en opskrift, som min veninde var så sød at dele med mig og her er resultatet:



Jeg har lånt og set to film, Sweeney Tood og Becoming Jane. Der følger anmeldelse af filmene i løbet af weekenden. Derudover har jeg også i løbet af den sidste tid fået lyst til at være kreativ og det er der kommet følgende ud af:


Calla Lilys


Hot Hot


Red Palm

Nu mangler jeg bare at få dem rammet ind, så de kan komme til salg...

Jeg har også fået bestilling på hele to kager i denne måned, en dåbskage og en fest/hyggekage - godt nok til levering i marts, men det har givet mig lejlighed til at købe nyt kagegrej hjem og jeg ELSKER det. Jeg har bestilt 3 steder fra og har allerede modtaget den første pakke som indeholdt bogstav udstikkere, pink farve, en tyk kageplade og en æske til at transportere kager i... Nøj jeg glæder mig til at få gang i det hele!

I aften står den på endnu en film for mit vedkommende. Manden skal spille, så jeg insisterede på, at han skulle låne en film til mig - det blev til "Mænd der hader kvinder" og jeg ser frem til at se filmen. Jeg har vundet efterfølgeren "Pigen der legede med ilden" og den kan jeg jo ikke så godt se før jeg får set den første. Jeg har i mellemtiden fået hørt lydbøgerne i serien. Jeg er godt i gang med "Luftkastellet der blev sprængt" Jeg må indrømme, at jeg bedre kan lide de to første. Den sidste er helt klart en afrunding af alle løse ender, hvilket også er meningen jo, men den foregår i et knapt så højt tempo og det kan jeg godt synes er lidt kedeligt i længden. Ikke dermed sagt, at den ikke er god indtil videre, for det er den bestemt.

I morgen skal vi købe dåbsgave til den lille Nicoline, som vi skal til barnedåb hos d. 14, der skal shoppes lidt for mit vedkommende og så skal vi prøve brunchen på Saltlageret. Vi overvejer faktisk at starte en brunchblog, da vi for det meste spiser brunch, når vi er ude at spise og er blevet lidt af nogle eksperter på det område, når det kommer til brunch på caféerne i Aalborg.

Søndag starter vi dagen med at spise morgenmad hos svigerbedste og i løbet af dagen skal jeg have skrevet nogle nye ansøgninger. Har i denne uge modtaget 5 afslag.... Det er næsten ved at være hverdag desværre...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh