Gå videre til hovedindholdet

Min nye Kitchen....

Companion.... Hehe der troede i nok lige, at endnu en blogger havde fået fingrene i en af de eftertragtede maskiner, men desværre ikke... Nææ, den må jeg bare blive ved med at spare sammen til og så kommer der nok en dag, hvor jeg med et stort smil om munden kan vise den frem herinde også....

Indtil da vil jeg glæde mig over min nyeste køkken gadget - eller gadget er nok ikke det rigtige ord, for den er både brugbar, men også lidt til pynt og jeg er sindssyg glad for den!

Dette er min Umbra Ringholder:


Købt hos Inspiration til en MEGET overkommelig pris og så er den hverken prangende eller fylder for meget - lige som jeg gerne vil have det! Så kan det være, at jeg ikke i fremtiden forlægger mine ringe i forbindelse med madlavning, bagning eller opvaske...

Det gjorde jeg nemlig på et tidspunkt og jeg var SÅ flov da vi fandt dem! Vi skulle have pizza til aftensmad og jeg tog mine ringe af som jeg plejer for at ælte dejen og da pizzaerne var kommet i ovnen og jeg havde ryddet køkkenet op, kunne jeg simpelthen ikke finde mine ringe! Vi endevendte køkkenet uden resultat og jeg først inden vi skulle i seng gennemgik vi igen det hele step by step og så gik det op for mig... Jeg rakte op på hylden efter "Jamie's Italien", slog op på pizzabundsopskriften og voila! Der lå mine ringe lige så fint inde midt i bogen!!!

Pyhh jeg havde røde øre og var mega taknemmelig over at de hverken var endt i pizza eller skraldespanden... Så nu har jeg endelig fundet mig en ringholder, som jeg er tilfreds med og nu skulle episoden ikke gerne gentage sig...




Kommentarer

  1. Hihi - ringene inde i kogebogen :o)

    Jeg har en lille skål, som jeg lægger mine ringe i... men nogle gange glemmer jeg det, og lægger dem i vindueskarmen, men de er vist aldrig blevet væk

    SvarSlet
  2. Ja den er god ik ;) Det sidste sted man tjekker!

    Faktisk så laves de også som en puddel de her fine ringholdere og jeg tænkte STRAKS på dig så kan du måske bruge din lille skål til noget andet? :P

    SvarSlet
  3. Ej, sådan noget må du ikke fortælle mig! Jeg har jo lidt svært ved at stå for ting med pudler, og jeg må helst ikke bruge penge ;o)

    SvarSlet
  4. Jamen Camilla, så må du jo ønske dig den til jul i stedet, der er jo ikke længe til ;)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh