tirsdag den 16. oktober 2012

Dit bidrag er vigtigt!

Efter at have læst indlægget om Kritiske sygdomme hos Hos Frøken Jensen har jeg tænkt rigtig meget over sagerne selv og det er nu mere end nogensinde vigtig for mig, at være med til at sprede budskabet om at støtte, forsikre sig selv og gøre hvad der er muligt for at sikre sig selv, sine nærmeste og hjælpe med en støttende hånd til at vi kan blive disse sygdomme kvit eller i hvert fald give det kamp til stregen!

Betina har med sit nyeste indlæg Knæk cancer udsendt et råb om hjælp i blogland og da jeg ikke selv kan støtte til auktionen, bringer jeg dette videre ud til mine læsere og andre kreative sjæle, som måske har muligheden for at bidrage...

Støt en rigtig god sag og se HER hvordan du kan donere i samarbejde med Kræftens bekæmpelse, tv2 og lauritz.com (og husk også at læse Betinas blog, den er fabelagtig!) og vær med til at gøre en forskel!


1 kommentar:

  1. Ja, det er bare med at sprede budskabet!
    Jeg kan heller ikke sætte noget på auktion, men jeg ved, at det ender med, at vi har giver et bidrag på en anden måde.

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...