Gå videre til hovedindholdet

Vi ligger vandret...

Der har været noget stille på bloggen de sidste dage og mest pga. jeg i går var til begravelse. Vi skulle sige farvel til min bedstefar og sende ham på hans sidste rejse. Det er stadig ikke helt gået op for mig, at han er væk, men i en alder af 93 år, er det de færreste, der kan sige, at de ikke har oplevet det de skulle i livet. Han var ikke ked af at leve, men han tabte kampen mod kræft og sygdom som følge deraf... Nu er han hos min bedstemor igen og hun har ventet på ham længe..: Hvil i fred Bedstefar...

Som om det ikke var hårdt nok, at skulle igennem det lige i går, så blev vores familiehund igennem 8 år også lagt til at sove... Den var blevet rigtig syg og til sidst gik hun hjemmefra. Hun kom kun ud af buskene fordi dyrlægen kom og kunne hjælpe hende det sidste stykke til at få fred... Det var en MEGET hård og følelsesladet dag i går og ovenpå en nat med meget uro og alt for lidt søvn pga en lille syg mus og en skidt tilpas far herhjemme, var jeg umådeligt smadret da min bror og jeg igen stod i Aalborg kl. 20 i aftes...

Dagen i dag skal gå med rekreation, afspritning og legetøjs- og tøjvask (barnet har fået børnesår) oprydning (manden havde lavet mad i går aftes) og så en omgang stuvet hvidkål til aftensmad... Det er vidst også lige det jeg kan holde til på nuværende tidspunkt... Så håber jeg bare ikke, at jeg falder i søvn, når jeg i aften synker ned i sofaen foran tv'et for at se Bonderøven...

Kommentarer

  1. Du trænger da vist til et kram!!

    SvarSlet
  2. Sikke en masse du har skulle igennem!!
    Håber du snart er ovenpå igen!
    *Knus*

    SvarSlet
  3. Hold da op, for en bevæget dag!
    Dit foto passer så vanvittigt godt til dagen <3

    Et stort kram til dig!

    SvarSlet
  4. Ann: Tusind tak :) Det håber jeg også på, lige nu hænger dog stadig en tung sky over mig desværre, men mon ikke den letter på et tidspunkt... Knus til dig også!

    Anja: Tusind tak søde! Jeg tog rigtig mange billeder i går og dette var bare lige det jeg synes, der beskrev det hele så godt uden at give for meget væk... Kram til dig også! :)

    SvarSlet
  5. Sender varme tanker og store kram til dig. Kan godt forstå hvis humøret ikke er i top og du synes det hele er lidt hårdt.

    SvarSlet
  6. Åh, sikke da en omgang - Du får lige en stor virtuel krammer, søde Agnethe

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo