mandag den 22. oktober 2012

Nigella week - dag 5 - Bananmuffins med chokolade

Ingen Nigella week uden bare lidt syndige fristelser og det er virkelig hvad dette er... Men til trods for navnet på opskriften, så er der ikke det mindste gram chokolade i opskriften og der følte jeg mig lidt snydt, så næste gang ryger der altså både lidt chokoladestykker og nogle nødder i, for jeg manglede lige en smule crunch også, men det er jo det opskrifter er til for - at blive videreudviklet!

Uhmmm siger jeg bare og hvis du vælger dine bananer MEGET overmodne, så får du de lækreste mest velsmagende bananmuffins, du kan drømme om...


Ja jeg havde desværre INGEN gode billeder fra før jeg satte tænderne i kagen og gad ikke til at skyde om, så i må nøjes og så i stedet få opskriften, så i selv kan smage på lækkerierne...

Banan-muffins med chokolade (12 stk.)

3 meget modne eller overmodne bananer
125g vegetabilsk olie
2 æg
100g sukker
225g hvedemel
3 spsk. kakaopulver, sigtet
1 tsk. natron

1 muffinform med 12 huller og 12 muffinforme i papir

Forvarm ovnen til 200 grader og læg papirformene i muffinformen.

Mos bananerne med håndkraft eller i en røremaskine. Mens du rører rundt og moser, tilsættes olien efterfulgt af æg og sukker.

Bland mel, kakaopulver og natron sammen og kom under forsigtig omrøring denne blanding i bananblandingen og hæld derefter dejen i de klargjorte muffinforme.

Bag muffinerne i den forvarmede ovn i ca. 15 minutter (prik med en strikkepind eller kødnål for at se om de er færdige) Lad dem køle lidt af i formen før de lægges over på en rist.

Bon appetit...

3 kommentarer:

 1. Ej.. nu fik jeg lyst til kage..

  SvarSlet
 2. Jamen det var også hele idéen bag dette indlæg søde Bianca - kun for at friste! :P

  SvarSlet
 3. Åh en sød header du har her på din blog! :D

  Jeg har gang i en give-away, hvor man kan vinde et gavekort, håber du tager et kig forbi?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...