torsdag den 4. oktober 2012

Nu er dette ikke en modeblog, men....

Prøv lige at se, hvad der er kommet ud af min symaskine i går:


Min aller første kjole!!!! Jeg er virkelig glad for resultatet selvom den er en kende for stor til mig - jeg skulle nok have valgt mønstret et nummer mindre, men hellere lidt for stor end for lille! Jeg er allerede vildt glad for den og den er super behagelig at have på... Den er syet i et stikket stof med en form for sildebensmønster og det var ikke helt let at sy i og overlocken ville slet ikke tage det... Men jeg kom igennem det og kjolen skal i hvert fald nok blive brugt. Det er bestemt heller ikke sidste gang jeg bruger det mønster!

13 kommentarer:

 1. Den er da vildt sød Agnethe! Og den kær dig!

  SvarSlet
 2. Den blev rigtig fin - glæder mig allerede til at se næste kreation:)

  SvarSlet
 3. ej hvor er den fin, hvad mønster er det?
  Haha min blog er et stort rod af alt, så mon ikke din kan klare lidt lækker hjemmekreeret mode engang imellem :)
  KH Micha

  SvarSlet
 4. Unknown: Tusind tak skal du have :D Jeg tror bestemt der skal sys et par stykker mere af den ;)

  Micha: Tusind tusind tak søde! Det er et mønster fra Alt om Håndarbejdes symagasin nr. 4 2012 :)

  SvarSlet
 5. Hvor er den flot - jeg kan rigtig godt lide stoffet!!!

  SvarSlet
 6. Anja: Tusind tak! :D Jeg faldt også for det lige med det samme jeg så det og så skulle det bare ikke være andet end det!

  SvarSlet
 7. Det er du sluppet godt fra - den er rigtig sød. Måske lige i det store, men hellere det end for småt - kan du ikke bruge et sort bredt bælte ?
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 8. Hejsa Charlotte
  Tak skal du have :) Er også glad for den - den er lidt stor, men ja hellere det end at jeg skulle til at sy en ny... Jeg kan sagtens bruge et bælte til - har jeg allerede prøvet, men skal lige have fundet et i sort for jeg har kun brune eller andre farver... :)

  SvarSlet
 9. Superfin kjole, det må være skønt at kunne sy sine egne kjoler og ikke være afhængig af at skulle finde, lige DEN kjole, med det snit, den farvesammensætning osv. Har fundet din blog via blogtræffet, glæder mig til at følge med fremover :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Chrisina - det er super fedt, når man har tiden til det - mange gange ender jeg dog i H&M eller i genbrugsen for at finde lidt re-fashion elementer (kan ses når det bliver "genbrugsmåned" her på bloggen i august) :D
   Er super glad for at have fundet endnu en følger og jeg skal da vidst en tur forbi CupcakeByMe igen og kigge på alle de andre linkere :D

   Slet
 10. Den er vel nok flot, og jeg synes, den klæder dig!

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...