fredag den 26. oktober 2012

Lidt retro men jeg er vild med dem!

Igen har jeg været ved symaskinen og denne gang blev der skisme en hel buksedragt ud af det! Jeg er efterhånden ved at være pænt stolt af mine sy-evner og kan slet ikke vente med at komme i gang med endnu mere... Nu er det adventsgaver, kalendergaver og julegaver der venter og jeg elsker at få lov til at gå i jule-mode allerede nu... så varer julen lidt længere og det er så hyggeligt... Nåå men i er vel også en smule nysgerrige efter hvad symaskinen har spyttet ud denne gang og se her:Er den ikke lidt sød?

Knapperne ville jeg egentlig godt have haft i samme gule farve som kantbåndet, men det havde de ikke lige i Stof og Stil, så det måtte blive de søde æbler, som jeg nu også er ganske godt tilfreds med... Det er også første gang nogensinde jeg prøver at lave et knaphul og sy knappen i på maskine og hold nu op det var nemt! Den gjorde jo praktisk talt hele arbejdet for mig og det ser max godt ud... Det er IKKE sidste gang det skal forsøges... jeg har endda stoffet magen til liggende, bare i blåt, så mon ikke der lige kommer endnu en buksedragt ud af det...

8 kommentarer:

 1. Ej, hvor er de bare fine :o) Retro måske, men ikke desto mindre helt fantastiske :o)

  SvarSlet
 2. Tusind tak søde Camilla :D Er også pænt tilfreds og har virkelig fået blod på tanden for at sy mere! :D

  SvarSlet
 3. De er SÅ fede! Jeg synes ikke, det gør noget, at knapperne er af træ.

  SvarSlet
 4. Tusind tak Anita :D Jeg er faktisk også blevet ret glad for æblerne selvom jeg stadig synes at knaphullerne er GIGANTISKE og knapt så pæne :P men øvelse gør mester!

  SvarSlet
 5. Ååårh, hvor er de altså søde!!! <3

  SvarSlet
 6. Nej hvor er den bare kær. Jeg syntes at æbleknapperne er lige i øjet ;O) Super med striberne ;O)ÅÅÅh ja...jeg har også set lyset i at lave knaphuller med maskinen, ganske enkelt genialt ;O)

  SvarSlet
 7. <3 Tusind tak kære Betina :D De er lidt anderledes end hvad man ellers ser og det kan jeg også godt lide til drenge - her behøver det ikke kun at være Småfolk der hitter (selvom jeg da godt gad have pengene til at det kunne være det ;) ) og når ungen selv er vild med at rende rundt i dem, så gør det det jo bare så meget mere specielt! :D Så de skal nok produceres i hobetal i større størrelser og i kort version til sommer ;)

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...