Gå videre til hovedindholdet

En prøvesmagningskage eller tre...

Denne weekend og ja faktisk helt siden onsdag har stået i kagens tegn for mig. Til juni har Signe og Lars nemlig besluttet sig for, at de skal giftes og at jeg skal have æren af at kreere en bryllupskage til dem.

Nu siger jeg kreere, fordi det er lidt af en opgave de har sat mig på de to... Temaet er James Bond, glamour og klassisk lækkerhed og ud fra dette har jeg så lavet en sketch til dem med mit bud på en bryllupskage i sådan en kaliber. Jeg afsløre ikke sketchen her, da det er et "work in progress" og det er meget sjældent, at kagen ender ud med at ligne det første design.

For at teste smag og design, har Signe og Lars i dag hentet de prøvekager, som de godt kunne tænke sig at smage og jeg har fået mulighed for at afprøve nogle af de designelementer, jeg har brugt på sketchen og her er hvordan resultatet kom til at se ud fra ugens hårde slid og igen undskylder jeg for lettere dårlige billeder - det skulle gå lidt stærkt med kameraet fra morgenen af og lyset var ikke det bedste desværre...

Nr. 1 - Cocktails and Classic Glam




Denne kage indeholder Passionsfrugt mousse og Mørk Toblerone mousse lagt mellem lyse nøddebunde og smurt op med svejtsisk smørcreme. Pynt og overtræk er Wiltons fondant.


Nr. 2 - Classic Romantic




Denne kage indeholder: Brombær mousse og Hvid chokolade mousse lagt sammen mellem bunde af luksus chokoladekage og smurt op med svejtsisk smørcreme. Pynt og overtræk er lavet af Satin Ice Gum Paste, sukkerperler fra Dr. Oetker og Wilton Fondant.

Nr. 3 - Vintage Diamonds




Denne kage indeholder: Lime mousse og Passionsfrugt mousse lagt sammen mellem bunde af drømmekage og drysset med stykker af mørk chokolade. Kagen er smurt op med svejtsisk smørcreme. Pynt og overtræk er lavet af sukkermasse, sukkerperler fra Dr. Oetker og Wilton Fondant.

Kommentarer

  1. Flotte flotte kager! Og lyder som lækkert fyld!

    SvarSlet
  2. Tusind tak Ann :D Jeg selv er noget skeptisk med smagskombinationerne nogle af smagskombinationerne, men det er jo ikke mig, der bestemmer ;)

    SvarSlet
  3. Smukke kager :-) Alle 3

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  4. Hvor er de fine :o)

    Er det ikke et kæmpe arbejde? hvor store er de?

    SvarSlet
  5. Marianne: Tusind tak for de søde ord :)

    Camilla: Tusind tak søde! Det er et kæmpe arbejde, dog havde det været værre, hvis det var minikager - disse er 15 cm i diameter og der er nok til 7-8 pers. i hver kage...

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines ...

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr...

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo...