En prøvesmagningskage eller tre...

Denne weekend og ja faktisk helt siden onsdag har stået i kagens tegn for mig. Til juni har Signe og Lars nemlig besluttet sig for, at de skal giftes og at jeg skal have æren af at kreere en bryllupskage til dem.

Nu siger jeg kreere, fordi det er lidt af en opgave de har sat mig på de to... Temaet er James Bond, glamour og klassisk lækkerhed og ud fra dette har jeg så lavet en sketch til dem med mit bud på en bryllupskage i sådan en kaliber. Jeg afsløre ikke sketchen her, da det er et "work in progress" og det er meget sjældent, at kagen ender ud med at ligne det første design.

For at teste smag og design, har Signe og Lars i dag hentet de prøvekager, som de godt kunne tænke sig at smage og jeg har fået mulighed for at afprøve nogle af de designelementer, jeg har brugt på sketchen og her er hvordan resultatet kom til at se ud fra ugens hårde slid og igen undskylder jeg for lettere dårlige billeder - det skulle gå lidt stærkt med kameraet fra morgenen af og lyset var ikke det bedste desværre...

Nr. 1 - Cocktails and Classic Glam
Denne kage indeholder Passionsfrugt mousse og Mørk Toblerone mousse lagt mellem lyse nøddebunde og smurt op med svejtsisk smørcreme. Pynt og overtræk er Wiltons fondant.


Nr. 2 - Classic Romantic
Denne kage indeholder: Brombær mousse og Hvid chokolade mousse lagt sammen mellem bunde af luksus chokoladekage og smurt op med svejtsisk smørcreme. Pynt og overtræk er lavet af Satin Ice Gum Paste, sukkerperler fra Dr. Oetker og Wilton Fondant.

Nr. 3 - Vintage Diamonds
Denne kage indeholder: Lime mousse og Passionsfrugt mousse lagt sammen mellem bunde af drømmekage og drysset med stykker af mørk chokolade. Kagen er smurt op med svejtsisk smørcreme. Pynt og overtræk er lavet af sukkermasse, sukkerperler fra Dr. Oetker og Wilton Fondant.

Kommentarer

 1. Flotte flotte kager! Og lyder som lækkert fyld!

  SvarSlet
 2. Tusind tak Ann :D Jeg selv er noget skeptisk med smagskombinationerne nogle af smagskombinationerne, men det er jo ikke mig, der bestemmer ;)

  SvarSlet
 3. Smukke kager :-) Alle 3

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine :o)

  Er det ikke et kæmpe arbejde? hvor store er de?

  SvarSlet
 5. Marianne: Tusind tak for de søde ord :)

  Camilla: Tusind tak søde! Det er et kæmpe arbejde, dog havde det været værre, hvis det var minikager - disse er 15 cm i diameter og der er nok til 7-8 pers. i hver kage...

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst