fredag den 15. marts 2013

Vil du stadig gerne læse med?


Ihh du milde! Ikke nok med, at de lover snestorm i løbet af næste uge og foråret lader vente på sig, så handler rigtig mange posts på min blogliste i dag om, at Google Reader og Google Friend Connect lukker ned d. 1 juli! Ligesom alle andre bloggere er jeg utrolig glad for mine læsere og vil rigtig gerne have, at i stadig følger med derude - hvis i altså har lyst...

Bloggen her kan følges via bloglovin (klik på linket i sidebaren) og har du ikke allerede en konto der, så er det super nemt at oprette en. Du skriver din mailadresse, vælger et password eller opretter dig via Facebook på bloglovins side. Når du kommer ind, kan du bare ved et (eller to) klik importere alle de blogs du følger til bloglovin - easy peacy!

Jeg håber håber håber i stadig har lyst til at læse med derude - jeg kan i hvert fald ikke undvære alle de blogs jeg dagligt følger og har heller ikke lyst til det! Rigtig god fredag derude...

3 kommentarer:

 1. Jeg bliver ikke påvirket af det, da jeg har dig på RSS feeds i stedet ;) Så mig slipper du ikke af med ;)

  SvarSlet
 2. Det skal jeg da vist lige have styr på - for vil rigtigt gerne fortsætte med at læse med og vil jo også gerne beholde mine egne læsere..

  Tak for infoen! :)

  SvarSlet
 3. Hej
  Jeg kiggede lige forbi, det er første gang jeg er på din side.
  Har startet min nye blog http://www.blondis.dk .. Som omhandler mode, livsstil & træning.
  Jeg håber selvfølgelig at du vil kigge forbi.
  Knus ♥

  http://WWW.BLONDIS.DK

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...