onsdag den 27. marts 2013

Se min kjole...

Og så kunne jeg ikke dy mig længere! Jeg bliver jo ligesom nødt til at have noget pigetøj hjemme til den bette pige kommer til verden og selvfølgelig skal det da også være noget jeg selv har lavet! Med Elias fik vi os jo noget af en overraskelse, da han gerne ville ud og sige hej en måned før termin, så denne gang vil jeg være forberedt på ALT!

Da jeg i sidste uge var på en tur forbi den lokale genbrugsen og fandt en lækker dug, som ikke så ud til at have været taget i brug nogensinde, og i det lækreste bomuld, måtte jeg bare sy noget til lillepigen af stoffet og det blev til denne fine slå-om-kjole:


Mønstret er fra bogen Børnetøj du selv kan sy 0-4 år af Elsebeth Gynther & Bjarne Solberg og syet op i let bomuldsstof og kantet med et skråbånd fra Stof2000. I alt har kjolen kostet mig 40 kr. at lave plus tråd.

5 kommentarer:

 1. Så fin den er blevet... Hvilken str er det?

  SvarSlet
 2. Karen Eliasbeth: Tusind tak :) Det er en str. 0-3 mdr :)

  SvarSlet
 3. Den er simpelthen SÅ flot! Og endnu engang stort tillykke :)

  SvarSlet
 4. Åh, hvor er den altså bare kær! Jeg kan rigtig godt lide stoffet!

  SvarSlet
 5. Bianca: Tusind tak søde :D Er også en smule stolt ;)

  Anja: Tak søde Anja! Jeg var også bare solgt, da jeg så det stof og måtte sy et eller andet af det og har stadig lidt rest som jeg har en plan med ;)

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...