tirsdag den 12. marts 2013

En forsinket fødselsdagsoverraskelse...

En af mine kære veninder, havde fødselsdag helt tilbage i midten af februar og fordi jeg havde mægtig travlt med at være syg og producere barselsgaver, så var hendes fødselsdagsoverraskelsesgave sat lidt på standby. Jeg havde mægtig dårlig samvittighed over, at den ikke var kommet af sted noget før, men sådan går det jo nogle gange, når man er fuld af gode intentioner, men ikke rigtig får fulgt op på noget...

I sidste uge blev gaven så færdig og sendt af sted, så hun havde en lille overraskelse op til weekenden og jeg er en af de der slemme piger, som laver gaverne helt selv og så kan de ikke byttes! Nogle gange er det lidt af et sats og jeg krydser fingre for, at jeg har ramt rigtigt - jeg fik i hvert fald en begejstret sms tilbage som tak og nu glæder jeg mig bare til at høre om den så også er kommet i brug - her er den i hvert fald:


Der er da en smule forår over den, så når vejret nu ikke har lyst til at følge kalenderen, så må vi andre jo gøre noget for at få forårsstemningen frem på andre måder... Jeg havde det hyggeligt med at sy denne og det er bestemt ikke den sidste af sin slags - jeg trænger nemlig også til en ny taske selv... Så skal jeg bare have fundet det perfekte stof!

4 kommentarer:

  1. Lækker taske!!! Både pratisk, flot og skønne farver!!

    SvarSlet
  2. Hvor er den flot - og rigtig forårsfin. Dejligt at lave gaver som modtageren bliver glad for.

    SvarSlet
  3. Tusind tak Karin :D Det er virkelig en fryd, at andre kan lide det man laver også...

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...