Gå videre til hovedindholdet

En forsinket fødselsdagsoverraskelse...

En af mine kære veninder, havde fødselsdag helt tilbage i midten af februar og fordi jeg havde mægtig travlt med at være syg og producere barselsgaver, så var hendes fødselsdagsoverraskelsesgave sat lidt på standby. Jeg havde mægtig dårlig samvittighed over, at den ikke var kommet af sted noget før, men sådan går det jo nogle gange, når man er fuld af gode intentioner, men ikke rigtig får fulgt op på noget...

I sidste uge blev gaven så færdig og sendt af sted, så hun havde en lille overraskelse op til weekenden og jeg er en af de der slemme piger, som laver gaverne helt selv og så kan de ikke byttes! Nogle gange er det lidt af et sats og jeg krydser fingre for, at jeg har ramt rigtigt - jeg fik i hvert fald en begejstret sms tilbage som tak og nu glæder jeg mig bare til at høre om den så også er kommet i brug - her er den i hvert fald:






Der er da en smule forår over den, så når vejret nu ikke har lyst til at følge kalenderen, så må vi andre jo gøre noget for at få forårsstemningen frem på andre måder... Jeg havde det hyggeligt med at sy denne og det er bestemt ikke den sidste af sin slags - jeg trænger nemlig også til en ny taske selv... Så skal jeg bare have fundet det perfekte stof!

Kommentarer

  1. Lækker taske!!! Både pratisk, flot og skønne farver!!

    SvarSlet
  2. Hvor er den flot - og rigtig forårsfin. Dejligt at lave gaver som modtageren bliver glad for.

    SvarSlet
  3. Tusind tak Karin :D Det er virkelig en fryd, at andre kan lide det man laver også...

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines ...

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr...

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo...