En frokostgæst...

Det er simpelthen SÅ rart, at have en tæt på, som man deler hobby med, for så kan vi jo bestille sammen og enten dele fragten eller helt undgå den! Det var tilfældet med Camilla og jeg i denne uge. Vi havde begge kager på skemaet de næste par uger og ingen af vores normale fondant pushere var leveringsdygtige af Wilton Fondant, så jeg havde egentlig bestemt, at jeg selv ville bestille et andet mærke hjem. Camilla var så hurtig og ville da også gerne lige have en spand med og herligt synes jeg, for så var der jo lige det med fragten plus så havde vi endnu en undskyldning for at se hinanden igen.

Camilla havde et møde herinde i byen i mandags og kunne da lige svinge forbi til en lille frokost inden hun skulle vende sit travle legeme hjemad igen for at forberede til gæster om aftenen... Jeg lavede mad ud fra konceptet - "du skal bruge mest muligt af det du har i køleskabet/fryseren i forvejen" og det gjorde jeg så... Det eneste jeg købte var en broccoli, en lille bøtte rejer og forårsløg - resten havde jeg enten i køleskab eller fryser... Det blev således til følgende traktement:


En lækker torskerognssalat og dertil en broccolisalat med æbler, græskarkerner og rødløg. Jeg havde også en sød pære/kiwi sirup til at hælde over salaten, hvilket gav den et uventet godt twist... Når nu broccolisalaten er så lige til, så kan jeg da lige dele opskriften på min torskerognssalat:

Torskerognssalat
1 dåse torskerogn
saften fra ½ citron
1 dl cremefraiche
1 forårsløg, finthakket
en lille bøtte rejer
1 kogt æg
salt og peber

Tilbehør: fransk baguette

Mos torskerognen sammen med citronsaft og cremefraiche. Pil ægget og læg det i en æggedeler. Del det første på den ene led og så på den anden led. Put ægget ned til torskerognsblandingen og tilsæt samtidig de finthakkede forårsløg og rejerne. Rør det forsigtigt sammen og krydr med salt og peber.

Server sammen med lunt brød.

Bon appetit...


Jeg havde selvfølgelig også disket op med en lille dessert, nu hvor frokosten var så umanerlig sund... Det blev til en omgang fra fryseren - en lille butterdejstærte med jordbærkompot og stykker af jordbær og derpå en lille klat flødeskum rørt med vanillesukker... Det smagte godt nok tosse-godt!


og så lidt spiseligt pynt på siden der - en passionsfrugt som jeg havde til overs fra en kage, som jeg lavede i weekenden. Længe leve rester og jeg fik ryddet ud i min fryser!!!

Jeg var så mæt efter den omgang og det var først sent på aftenen før jeg fik lyst til mad igen...

Camilla har jo også for vane lige at have en lille værtindegave med og denne gang var ingen undtagelse! De sødeste to små body'er fra H&M!!! Jeg har nedlagt veto med lyserødt herhjemme, ligesom jeg gjorde det med lyseblåt, da vi ventede Elias, så hun havde fundet disse skønheder til os:


Tusind tak for den skønne gave Camilla og hvis du kigger over på hendes blog, så vil du se det, jeg serverede, fotograferet langt mere flatterende!

Kommentarer

  1. Tak for sidst søde, og tak for komplimenterne om mine billeder, dine er nu heller ikke så ringe endda :o)

    Uh, det var SÅ godt mad - jeg skal SÅ meget prøve at lave den salat... mums!

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst