Enhver mands drømmemåltid ikke sandt...
Det var det i hvert fald herhjemme! Manden min gik til fadet som om han ikke havde spist hele dagen og det var skønt at se... Junior derimod var slet ikke begejstret for andet end de dampede gulerødder og en rugbrødsmad...
Jeg kan kun varmt anbefale denne variant af en bagt kartoffel, selvom jeg mest af alt havde lyst til at putte en klat lækker smør på den brandvarme kartoffel, da jeg flækkede den og skrabede fyldet ud... MUMS!!!
Bagte kartofler med bacon og ost
(2-4 pers.)
3 bagekartofler
150g bacon i tern
3 spsk. cremefraiche
2 spsk. revet ost
1 bdt persille
Tænd ovnen på 200 grader og prik kartoflerne med en gaffel eller kødnål. Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med groft salt. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 1 time eller i mikroovnen i ca. 10 minutter.
Steg bacontern gyldne og sprøde på en pande og lad dem dryppe af på køkkenrullen.
Tag kartoflerne ud af ovnen og halver dem på langs. Skrab kartoffelmassen ud af skrællen med en ske og mos det let med en gaffel. Tilsæt cremefraiche, revet ost, bacon og hakket persille. Smag til med salt og peber og fyld mosen tilbage i skrællerne. Gratiner dem i ovnen og server dem som tilbehør eller selvstændig ret.
Vi fik dampede porre og gulerødder til. Det passede super godt til det let salte, sure og sprøde i kartoflerne...
Bon appetit...
Det var det i hvert fald herhjemme! Manden min gik til fadet som om han ikke havde spist hele dagen og det var skønt at se... Junior derimod var slet ikke begejstret for andet end de dampede gulerødder og en rugbrødsmad...
Jeg kan kun varmt anbefale denne variant af en bagt kartoffel, selvom jeg mest af alt havde lyst til at putte en klat lækker smør på den brandvarme kartoffel, da jeg flækkede den og skrabede fyldet ud... MUMS!!!
Bagte kartofler med bacon og ost
(2-4 pers.)
3 bagekartofler
150g bacon i tern
3 spsk. cremefraiche
2 spsk. revet ost
1 bdt persille
Tænd ovnen på 200 grader og prik kartoflerne med en gaffel eller kødnål. Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med groft salt. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 1 time eller i mikroovnen i ca. 10 minutter.
Steg bacontern gyldne og sprøde på en pande og lad dem dryppe af på køkkenrullen.
Tag kartoflerne ud af ovnen og halver dem på langs. Skrab kartoffelmassen ud af skrællen med en ske og mos det let med en gaffel. Tilsæt cremefraiche, revet ost, bacon og hakket persille. Smag til med salt og peber og fyld mosen tilbage i skrællerne. Gratiner dem i ovnen og server dem som tilbehør eller selvstændig ret.
Vi fik dampede porre og gulerødder til. Det passede super godt til det let salte, sure og sprøde i kartoflerne...
Bon appetit...
Lækkert og let ser det ud! Tror hellere jeg må afprøve det på herren i mit hus :)
SvarSletJeg elsker bagte kartofler, og denne udgave ser virkelig lækker ud!
SvarSletUhm lækkert!
SvarSletJeg har før lavet dem med skinke og smør - smager skønt!
Kan også gøres med hvidløg!
Bitten: Det er virkelig let og lækkert :) Et hit hos mændene med al den bacon ;)
SvarSletAnja: Åhh jamen jeg savler når jeg bare dufter en bagt kartoffel og så lige en klat smør, lidt salt og en teske, så er jeg klar! Behøver slet ikke alt det fyld ;)
Helle: Jah! Rigtig lækkert ;) Lyder nu også som spændende varianter... måske man skulle prøve... :D
Virkelig lækkerier du har på din blog, der er super meget inspiration.... er ny fast læser og vil glæde mig til atfølge med.
SvarSletDu er velkommen til at kigge ind på min blog:
http://kaerholmkrea.blogspot.dk/
God påske!!
De lyder og ser lækre ud :o) Mums!
SvarSlet