lørdag den 2. marts 2013

Kage jeg er god til at bage...

I går fik jeg den største lyst til kage og ikke sådan en tør en fra bageren, men en rigtig hjemmebagt en med masser af smør og sukker! Når jeg spørger min mand, hvad han synes, jeg skal bage, så er svaret ALTID en BRUNSVIGER... det kan jeg altså ikke finde ud af at bage!

Uanset hvilken opskrift jeg bruger, så går det galt - så er bunden for tyk, så er der for lidt snask eller også er det løbet af kagen og jeg ved ikke, hvad der ikke kan gå galt med det skidt for mig - så jeg bestemte mig for at bage en kage, som jeg vidste, at jeg kunne finde ud af, nemlig en DRØMMEKAGE!


Jeg ELSKER drømmekage... Det er nok min ynglingskage, når jeg sådan lige tænker over det, for den har alle de elementer jeg synes høre til sådan en "bradepandekage" - der er masser af sukker, masser af smør og så er den lækker og svampet... Hvad mere kan man ønske sig?!

Det er den helt traditionelle Karoline opskrift på Drømmekage fra Brovst, jeg har brugt og den kan findes på Arlas hjemmeside. Sådan en kage passer da umådelig godt til kaffen/teen på sådan en lidt grå lørdag ikke sandt...

7 kommentarer:

 1. Her må jeg altså give din mand ret ;)

  Jeg har en enkelt gang lavet en brunsviger, den blev til gengæld RET god, men gemte jeg opskriften??

  Velbekomme! :)

  SvarSlet
 2. Uhh jeg har heller ikke noget imod en lækker brunsviger - jeg skal bare ikke bage den, for det mislykkes HVER GANG! Nææ den overlader jeg trygt til bageren selv og så holder jeg mig til det jeg er bedst til ;)

  Hehe det er bare så typisk! Så lykkes det endelig og så har man ikke opskriften til en anden gang... Ihh hvor jeg kender det! Tak tak...

  SvarSlet
 3. UHH, min mand elsker jo drømmekage.. (30%kage-70% fyld) :) hihihi

  SvarSlet
 4. Absolut en af mine yndlingskager! Får den alt, alt for sjældent... :-O

  SvarSlet
 5. Uhmmmmm, jeg bryder mig faktisk ikke særligt meget om kokos (konsistensen - smager kan jeg godt lide) men lige præcis drømmekage ELSKER jeg trods de forholdsvis store mængder kokos. MUMS!

  SvarSlet
 6. Lene: Åhh ja netop! Det er sådan det skal være ;)

  Piskeriset: Det smager bare så godt og syndigt, så jeg tror faktisk det er fornuftigt nok, at der også går noget tid imellem at jeg lige får taget mig sammen til at smække den lækre kage sammen...

  Camilla: Jamen der er heller ikke noget bedre og så den blanding af sukker, kokos og luftig bund man synker tænderne ned i... GUF!

  SvarSlet
 7. Sådan har jeg det også med muffins, lige meget hvilken opskrift jeg bruger bliver de aldrig store, men altid flade. Alt det andet bageværk kan jeg dog finde ud af.

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...