Gå videre til hovedindholdet

Always Coca Cola.... Cherry...

Fantastisk aften vi havde i går hos vores venner. Det var bare så hyggeligt, med rundvisning af deres nye hus, mødet med deres lille dejlige datter og lækker mad - hvad mere kan man forlange. Tiden gik forbløffende hurtigt og vi nød hvert et sekund af det. Det bedste var nok, da min mand fik stukket baby Nicoline i armene - der blev jeg godt nok helt blød om hjertet...

Men det havde åbenbart også været en lidt hård omgang, for jeg vågnede først kl 10 i morges ved at en finger nussede min næse... og manden plejer ALDRIG at vågne før mig... Men vi fik da slæbt os ud af sengen, det er jo en nødvendighed, når man har masser af planer for dagen... Først skulle der handles ind - altså lørdagsindkøb herhjemme er oftest snacks og snold... Forfærdeligt I KNOW! og så manglede vi også lige køkkenrulle... vi fik ikke køkkenrulle, men se lige hvad vi fik med hjem i stedet:




Min absolut ynglings cola - den har ikke været til at opdrive herhjemme, siden Netto havde deres Harboe Cherry Cola og det er altså ved at være ret mange år siden, den var på markedet. Jeg kan huske jeg gik i 7/8 klasse på det tidspunkt og når man skulle med bussen hjem, så kunne man lige nå at stikke i Netto efter en pose flips og to ½ liters cherry cola... Uhmm... Så dette er en glædensdag for mig og jeg håber og beder til at denne dejlige læskende drik er kommet for at blive...

Hvad resten af dagen angår, så skal der muges ud i computerværelset og gøres hovedrent. Det trænger SÅ meget og hellere gøre det nu nu, hvor manden også er hjemme til at hjælpe ellers bliver man bare beskyldt for at have smidt diverse ting og sager ud, når han ikke kan finde noget i sit eget rod... Ellers skal dagen nydes med en god film og en lækker aftensmad bestående af Troldmandens tortillas med dressing og revet gulerod.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh