Gå videre til hovedindholdet

Grey's Anatomy - ændret for altid

Jeg vil lige starte med at skrive en advarsel her først i posten, da der er ret mange spoilers i det jeg vil skrive nu, så hvis du endnu ikke har set aftenens afsnit af Grey's på Kanal 4 og ikke vil have nogen afsløringer, så skal du IKKE læse videre...

Lige nu sidder jeg med en stor tung sten i maven og har ondt helt ind i sjælen. Jeg troede lige godt aldrig, at jeg ville kunne have det sådan med en serie, men ikke desto mindre har jeg lige siddet og grædt snot i stænger . Det var endda så slemt, at manden følte sig nødsaget til at komme ind og trøste mig... Det er simpelthen ikke fair, at de skal tage to så vigtige og elskelige personer fra os på én gang! George! Det var sgu da meningen, at han skulle blive til noget stort - 007, det var for sent!

Og Izzy! hvorfor var det nu også nødvendigt, at hendes hukommelse var ved at komme på rette spor igen efter operationen og så skulle hun bare dø! Jøsses!!! En del af mig ønskede og håbede på, at det var Dennie, der stod og ventede på hende, da elevatoren åbnede. Hun var jo i den samme kjole, som den gang... Men hold op hvor var George bare fin, som han stod der - nyklippet og i uniform... Uhh altså! Det er ikke FAIR!!!

Nu sidder jeg lidt og håber på, at jeg har taget lidt fejl og at de begge kommer tilbage og jeg ser dem sidde og joke sammen på næste mandag, en en lille del af mig ved da godt, at det slet ikke sker... Kan nogen forklare mig, hvordan man kan blive så tilknyttet til sådan en serie, personerne og miljøet... Det er jo ren fiktion og alligevel æder jeg det råt! Det bliver jeg ved med!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh