Gå videre til hovedindholdet

Den første jobsamtale...

I fredags blev jeg ringet op af et firma, jeg havde søgt en stilling hos og de ville meget gerne have mig til samtale. Dagen blev så i dag og jeg tog til samtalen TIDLIGT i morges med en god mavefornemmelse og jeg havde en god idé om hvad jobbet rent faktisk gik ud på. Jeg snakker med deres rekrutteringschef og det var en rigtig behagelig samtale, hvor hun selvfølgelig fortæller, hvad jobbet indebære og jeg fortæller om mig selv og hvordan jeg ser mig selv i virksomheden. Jeg synes egentlig godt, at jeg kunne se mig selv besidde stillingen, men hun sagde, da samtalen sluttede, at nu skulle jeg gå hjem og tænke over samtalen vi lige havde haft og om jobbet nu var 100%, for hun skulle holde samtaler resten af dagen i dag, i morgen og på torsdag, så der var mange om buddet og hun ville ikke sende kandidater videre i forløbet, som kun var 80% sikre på, at det er et job, de brænder for. Så ville hun hellere se om hun evt. kunne bruge mig et andet sted i koncernen... Hun ville gerne have en mail i løbet af dagen fra mig med min beslutning sammen med straffeattest og anbefalinger.

Det var jo fornuftigt nok og jeg tog så over på kurset, for at sige, at jeg havde brug for at tænke over det her og om jeg måtte tage resten af dagen fri til det, hvilket jeg selvfølgelig måtte.
Jeg har tænkt, jeg har snakket med manden om det og jeg har nu skrevet til rekrutteringschefen igen. Jeg er kommet til den konklusion, at jeg nok ikke stemmer overens med, hvad de forlanger af en medarbejder i stillingen. Jeg er en person, som "aims to please" og jeg er bange for, at jeg hurtigt ville køre mig selv ned i sådan en stilling, enten fordi jeg tager tingene meget personligt eller fordi jeg ikke kan løse mine kunders problemer optimalt nok. Men jeg skrev selvfølgelig, at hvis det var muligt, måtte hun meget gerne se om jeg passede ind et andet sted i huset, hvilket bare ville være alletiders.

Jeg er selv tilfreds med min beslutning og glad for at jeg fik muligheden for at tænke det hele igennem. Det var meget stort af hende synes jeg og hvem ved, måske kan hun rent faktisk bruge mig et andet sted end lige i kundeservice/IT-support....

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh