Gå videre til hovedindholdet

5 måneders bryllupsdag

Ja, så fjollede er vi altså... man skulle tro, at vi var nyforelskede og kun havde været sammen ganske kort tid, men selv efter snart 11½ år sammen er vi tossede med hinanden på den der nuser, pusser måde... hehe
 
Min mand har det jo med at overraske mig indimellem og se lige her, hvad han bragte med hjem i dag:



Hvem kan ikke elske den mand, der kommer hjem med blomster og ynglings cola???? Han er jo bare en skat og hvor er jeg da bare glad for, at jeg også har giftet mig med ham...

Apropos ægteskab, så skrev vores præst i dag, om vi ikke havde lyst til at komme til nogle møder i kirken, hvor en masse samles og snakker ægteskab, børn, samliv osv. Vi havde fået invitationen før, men har ikke været af sted, for jeg har ikke rigtig kunne mærke på manden, om det var noget han havde lyst til at deltage i og jeg vil helst ikke presse på, når det kommer til noget med kirken. Det skal være hans valg. Jeg er da åben og tager gerne med, hvis det er noget han har lyst til, men jeg har aldrig været tæt knyttet til kirken, så det er nyt for mig, med sådanne invitationer og aktiviteter... Jeg er dog glad for den ægteskabsforberedelse, vi havde i månederne op til vores bryllup. Det var rigtig godt og vi fik snakket mange ting igennem, som vi måske ikke ville have gjort, hvis vi skulle have undværet møderne med præsten. Men nu må vi se hvad det bliver til...

Dagen på kursus har været næsten lige så uproduktiv i dag, som i går... jeg har fået begyndt på en ansøgning og skrevet til min tidligere vejleder ang. en evt. praktik efter kurset og planen i morgen er, at jeg skal have færdiggjort den ansøgning og skrevet til et andet firma ang. et af deres jobopslag, så de lige kan få lov til at forklare, hvad de egentlig søger. Så skal jeg også lige have overstået en rådighedssamtale med a-kassen i morgen eftermiddag også. Det er ikke noget jeg ser frem til og bestemt bare et nødvendigt onde...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh