Gå videre til hovedindholdet

Det er SÅ koldt derude...

Nu hvor efteråret for alvor har gjort sit indtog er te, uldne sokker og hygge under tæpperne så småt begyndt at tage over. Radiatorerne er blevet tændt (eller i hvert fald de af dem, der virker) og mit storforbrug af fyrfads- og bloklys er også skudt i gang...
Hvor er det også meget lettere at få tid til alle sine hobbyer på denne tid af året. Om sommeren har jeg gerne haft eksaminer af bekymre mig om og så får man jo så dårlig samvittighed, hvis man ikke også når at komme ud og nyde det gode vejr, mens det er der. Det er jo sådan, at jeg i denne uge har haft "ferie" fra kurset og starter igen mandag, så jeg har tilladt mig at holde fri og give mig tid til alle mine sysler og det er der faktisk kommet en del nye ting ud af. De nye kreationer består bl.a. i en bordløber, en dug og to fascinators (pandebånd/hårbøjler).

Der er egentlig sket ret meget i den forgangene uge - jeg har fået kontakt til en kær veninde igen, som jeg ikke har haft kontakt med det sidste 1½ år og det var rigtig rart at snakke med hende igen og se hvor langt hun er kommet i sit liv... Jeg var ked af at have mistet kontakten med hende i sin tid, men hun trak sig tilbage pga. personlige problemer og kunne ikke overskue så meget. Nu er der kommet en ny kurs på hendes liv og jeg glæder mig til at jeg kan være en del af det igen.
Jeg har også fået afslag på en stilling som fuldmægtig hos Justitsministeriet i Datatilsynet desværre. Det var ellers en af de stillinger, som jeg aller helst ville have haft og jeg ville hellere end gerne have flyttet til Sjælland for at få den... Men når der lægges vægt på juridisk kandidateksamen (som min åbenbart ikke karakteriseres som) så er der ikke så meget for mig at stille op. Desuden havde der været 225 ansøgere på stillingen. Der er mange om buddet desværre...
Så fik jeg mig lige en lille overraskelse af min kære mand i tirsdags, da han kom hjem fra arbejde. Jeg stod og var ved at forme boller ude i køkkenet, da det banker på døren og jeg tuller ind med dej på alle fingre for at åbne døren. Det er så min dejlige mand, der står og banker på og se hvad han havde med hjem til mig:


Er det ikke bare den sødeste lille gave??? Den er til fyrfadslys... og det var ikke det eneste manden havde med hjem. Han havde også en bakke pomfritter med til mig... Grunden til al den overøsning af gaver var, at jeg havde skrevet til ham i løbet af dagen, men han havde ikke svaret og den sidste sms jeg skrev til ham, der spurgte jeg om han var sur på mig... Det var han bestemt ikke! De havde haft travlt på arbejde og han havde først set mine beskeder, da han fik fri og så troede han, at jeg gik og var ked af det herhjemme i den tro, at han var sur på mig... Så måtte han hellere have en lille ting med hjem til mig... Min mand er bare den BEDSTE!

Så er det også blevet den tid, hvor fryseren trænger til afrimning og det er grunden til, at der ikke er kommet flere spændende retter op på bloggen... Der har simpelthen ikke været noget fedt at skrive om, bortset fra en fiskegratin vi fik i mandags, men den glemte jeg selvfølgelig at tage billeder af. Det er bare noget af det lækreste fisk, jeg længe har lavet og jeg lover, at næste gang den står på menuen, så kommer der både opskrift og billeder... Der er jo heller ikke længe til jul efterhånden og i den forbindelse, har jeg planer om at vise mit julebag og konfekt frem. I år har jeg også besluttet mig for, at min gode veninde T og men Svigerbedste skal have adventskalendre med spiselige godter, så derfra kommer der også lidt opskrifter til inspiration og glæde for andre der følger med.

Alt i alt har det været en begivenhedsrig uge indtil videre, men den slutter jo ikke her. I morgen skal vi på besøg hos et vennepar og deres nye baby, på lørdag skal jeg i Aldi og handle kagegrej og det bliver der måske en kage udaf... Søndag har jeg planer om at få kigget lidt på mit CV, for det skal jo sendes til A-kassen, som har indkaldt mig til rådighedssamtale på onsdag i næste uge og ja, så starter kurset jo igen på mandag... Det var så den ferie....


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh