Gå videre til hovedindholdet

That's how life's supposed to be...



Efterår i Kildeparken - taget på vej til kursus i morges kl 7.35. Denne vej går jeg knap så ofte, men fordi jeg var med bussen i morges, kunne jeg nyde den dejlige og fredfyldte tur gennem parken. Min dag på kurset blev lidt kortere end normalt i dag, jeg skulle jo til rådighedsmøde på a-kassen og det gik godt. Der var ikke noget at sætte en finger på og min a-kasse-mand sagde, at jeg ikke skulle finde mig i hvad som helst i forhold til aktiveringen senere, hvis jeg da kommer så langt. Det skal jo også være noget, som kan være med til at jeg kommer ud på arbejdsmarkedet igen og han kunne egentlig ikke se, hvordan det kunne øge mine chancer for det, hvis jeg røg i et løntilskudsjob som pædagogmedhjælper... Jeg håber på at det kursus kan give mig mulighed for at komme indenfor et eller andet sted. Jeg har brugt mit netværk en del i denne uge og forhørt mig om stillinger, så det håber jeg giver lidt pote.

Så er det jo onsdag, hvilket betyder filmaften herhjemme og i aften står X-men Origins - Wolverine på plakaten... Yum-O! siger jeg bare!!! Der er godt nok guf for alle pengene og mange gode overraskelser. Til dem, der har fulgt McLeod's Døtre på Hallmark eller Kanal 4, så kan jeg med fryd oplyse, at to af vores ynglings "cowboys", nemlig Alex (Aaron Jeffery) og Nick (Myles Polland) er at se i filmen... Også skuespillere som Dominic Monaghan, kendt fra Ringenes Herre og den fabelagtige Ryan Renolds kendt fra The Proposal, Blade Trinity og Two guys, a girl and a pizza place også pryder skuespillerlisten...

Jeg vil altså nyde aftenen i selskab med lettere påklædte mænd og en ordentlig hjemmelavet burger - that's how life's supposed to be...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh