Gå videre til hovedindholdet

All Hallows Eve

Nej, vi har endnu ikke haft besøg af børn med raslebøsser og trusler om at TP vores opgang... Ikke en gang tilbage i februar, hvor Fastelavnen huserede blev der banket på døren og godt det samme da... Det eneste jeg kunne have givet ud af er våde håndklæder i stride strømme, da vi lige besluttede os for at afrime fryseren i går aftes... Sikke et lortearbejde rent ud sagt! Men nu er det gjort og så kan vi få den fyldt op med gode ting og sager igen...

I dag sov jeg helt til kl 9! Det var også ret så tiltrængt efter en lettere begivenhedsrig uge. Efter morgenmaden gik turen til Aalborg for at finde en taske til vores dejlige nye bærbare computer, som jeg nyder rigtig godt af, men den er alt for lille til vores nuværende taske og jeg er bange for, at den ikke længere yder den optimale beskyttelse. Vi kom dog lettere tomhændede hjem, bortset fra de nødvendighedsvare jeg fik købt ind i BodyShop og 1½ pose brændte mandler, som det jo er blevet årstiden for at spise igen i rå mængder... NAM NAM!

Så en tur forbi Grillfatter og hjem i varmen, hvor den stod på en ½ kamp Premier League fodbold (ja vi gider jo ik bruge tid på det, når det ikke er Man. U. der spiller) Derefter skulle jeg lige have lavet lidt kreativt på opfordring og det var sidste dag for at sende det ind i dag, så jeg skulle jo være færdig. Det skal være en del af en julekalender på et Hobbyforum og her er mit bidrag:


Håber det bliver en succes og at andre også har lyst til at tage denne dejlige hobby til sig. Det er super hyggeligt at sidde og nørkle med.

Lige om straks står den på indbagt laks med rejedressing til aftensmad... Fisken skal lige i ovnen og så køre det ellers bare derudaf... Uhh det smager bare SÅ godt! Den opskrift holder jeg dog helt for mig selv og hvis nogen vil smage, så må de jo komme forbi...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh