Gå videre til hovedindholdet

Søndagsbrunch og PC-hygge

Så sidder jeg her - godt plantet i sofaen og med den nye bærbare pc på skødet. Den er så dejlig let og man får ikke brændt lårene af, når man sidder med den...Det er kun et plus.
Vi har lige fået sendt mine svigerforældre ud af døren og på vej hjem til Skjern igen... De kom forbi til en omgang brunch, hvilket min svigermor aldrig havde fået før - så måtte jeg jo lige introducere alle mine lækkerier og jeg tror bestemt, at vi har fået endnu en fan af dette dejlige måltid. Menuen stod på: scramble eggs med bacon og pølse, youghurt med hjemmelavet bærkompot og kanelcroutoner, ost og frisk brød, frugter og amerikanske pandekager... Det er en rigtig brunch og føj hvor er jeg bare overmæt, som jeg sidder her og skriver... Det er næsten lige før jeg brister! Men nøj hvor det smagte godt...

I dag fortalte vi så svigerforældrene, at manden er kaldt til optagelsesprøve hos hæren, for at komme i betragtning til at blive Officer i Reserven. De var meget overraskede og måske lidt uforstående over for hans valg, men grunden til, at han ikke skrev kontrakt allerede, da han aftjente værnepligten var jo, at Forsvaret var går i ansættelsesstop og så fordi jeg var meget imod, at han skulle udsendes på det tidspunkt. Så han valgte at læse videre og det synes jeg godt, at jeg kan mærke, at han har fortrudt nogle gange. Ikke at han har fortrudt at flytte herop, men han har altid gerne ville være i Hæren og jeg kan jo godt se, at det også er der, han har været gladest for at være. Så nu går vi og venter på, at det bliver tid til optagelsesprøven og så tager vi den derfra. Jeg er begyndt at søge jobs i Sønderjylland, for det er jo i Sønderborg, han skal uddannes, hvis han kommer ind.

Apropos jobsøgning, så fik jeg afleveret en uopfordret ansøgning hos de lokale advokater i fredags. Det var godt nok en rigtig positiv oplevelse. De havde opslået to stillinger i forvejen som advokater og jeg blev spurgt lidt ud om min kendskab til familie/arveret og jeg har da en smule kendskab til området, selvom det ikke er meget. Jeg blev også spurgt, om jeg havde med retssager at gøre og jeg måtte indrømme, at jeg har haft med retspraktsis at gøre, men ikke decideret retssager og jeg jo ikke kunne helt det samme, som en almen jurist kan. Så svarede sekretæren ganske kækt, at det kunne jeg vel lære... Så jeg håber bestemt på, at de ville have lyst til at tage mig ind og måske endda tilbyde mig at tage jurauddannelsen på siden af arbejdet... Det kunne være en fantastisk mulighed for mig, hvis de havde lyst til det. Så nu krydser vi fingre for, at jeg høre fra dem igen.

Alt i alt har det været en ganske dejlig weekend... Nu hvor vi er gået ind i vintertiden, ser jeg dog ikke frem til at det bliver tidligere mørkt og koldere i vejret. Jeg synes bestemt det er koldt nok i lejligheden i forvejen (den ene radiator i stuen virker ikke og vi skal have nogen til at kigge på det snart!) men jeg ser virkelig frem til at julen. Den nærmer sig med hastige skridt og jeg er allerede ved at være bagud i alle mine projekter... Nå pyt, jeg når det jo nok... det plejer jeg da...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh