onsdag den 1. december 2010

1. December

Det sør'me, det sandt, December!!! Ihh endelig er vi officielt i julemåneden og dette skal bestemt også afspejles i denne blog... Jeg har længe pønset på at shine bloggen op med et jule-look. Det er desværre ikke gået så nemt som jeg havde håbet, men jeg fik en stor hjælp af min gode veninde Carina og nu skulle det vidst være på plads... Så er det tid til at fortælle, hvad OVERRASKELSEN er:

Julen fejres med manér og hvordan gøres det bedst??? Selvfølgelig med en JULEKALENDER spækket med julepynts tutorials, opskrifter på den bedste julemad, julebag og konfekt og ikke mindst med give-aways!!!

Den første låge i denne julekalender åbnes nu og bag lågen gemmer sig:
Nissepigen Agnethe - der er kommet nyt profilbillede op, som vil følge jer hele december...


 Kalenderlyset - som vil brænde på bloggen dag for dag og hjælpe med at tælle ned til juleaften...


Aftensmad: Blodpølse 
 Der er jeg altså ligeglad med, hvad folk de siger, jeg ELSKER blodpølse og det høre julen til... det smager virkelig godt og man skal da bare lade være med at tænke på, hvad det er lavet af... Egentlig er det jo bare (eller har i hvert fald været) endnu en måde at udnytte de dyr, som man bruger til spise, på - det ser jeg absolut intet forkert i...  

GIVE-AWAYJaa... du læste rigtigt... jeg har tænkt mig at lave min første give-away som en del af min julekalender... denne give-away kører frem til d. 23. december kl. 12, hvorefter vinderen bliver trukket blandt alle deltagere. Kom frisk alle sammen, hvis i har lyst til at få fingrene i dette stykke julepynt - du kan deltage ved at få lodder på denne måde:
  • 1 lod: Du skriver en kommentar til dette indlæg.
  • 2 lodder: Du skriver en kommentar + trykker "Share this" og deler med andre
  • 3 lodder: Du skriver en kommentar + trykker "Share this" og deler med andre + linker til denne Give Away på din blog (brug gerne billedet)
Så kan der vidst heller ikke presses mere gennem denne første låge i julekalenderen... Glædelig 1. december allesammen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...