Gå videre til hovedindholdet

1. December

Det sør'me, det sandt, December!!! Ihh endelig er vi officielt i julemåneden og dette skal bestemt også afspejles i denne blog... Jeg har længe pønset på at shine bloggen op med et jule-look. Det er desværre ikke gået så nemt som jeg havde håbet, men jeg fik en stor hjælp af min gode veninde Carina og nu skulle det vidst være på plads... Så er det tid til at fortælle, hvad OVERRASKELSEN er:

Julen fejres med manér og hvordan gøres det bedst??? Selvfølgelig med en JULEKALENDER spækket med julepynts tutorials, opskrifter på den bedste julemad, julebag og konfekt og ikke mindst med give-aways!!!

Den første låge i denne julekalender åbnes nu og bag lågen gemmer sig:
Nissepigen Agnethe - der er kommet nyt profilbillede op, som vil følge jer hele december...


 Kalenderlyset - som vil brænde på bloggen dag for dag og hjælpe med at tælle ned til juleaften...


Aftensmad: Blodpølse



 
 Der er jeg altså ligeglad med, hvad folk de siger, jeg ELSKER blodpølse og det høre julen til... det smager virkelig godt og man skal da bare lade være med at tænke på, hvad det er lavet af... Egentlig er det jo bare (eller har i hvert fald været) endnu en måde at udnytte de dyr, som man bruger til spise, på - det ser jeg absolut intet forkert i...  

GIVE-AWAY



Jaa... du læste rigtigt... jeg har tænkt mig at lave min første give-away som en del af min julekalender... denne give-away kører frem til d. 23. december kl. 12, hvorefter vinderen bliver trukket blandt alle deltagere. Kom frisk alle sammen, hvis i har lyst til at få fingrene i dette stykke julepynt - du kan deltage ved at få lodder på denne måde:
  • 1 lod: Du skriver en kommentar til dette indlæg.
  • 2 lodder: Du skriver en kommentar + trykker "Share this" og deler med andre
  • 3 lodder: Du skriver en kommentar + trykker "Share this" og deler med andre + linker til denne Give Away på din blog (brug gerne billedet)
Så kan der vidst heller ikke presses mere gennem denne første låge i julekalenderen... Glædelig 1. december allesammen...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh