fredag den 24. december 2010

24. December

Rigtig glædelig 24. december og Glædelig Jul!
Så blev det endelig d. 24. december og den dag vi alle har ventet med store forventninger om hygge og juleånd. Dette fine juletræ er ikke mit eget desværre, men smukt er det og er sikker på at det vil lyse smukt op i aften.

Denne smukke udsigt stod vi op til i morges:
Den smukkeste udsigt og solen der bryder frem gennem morgendisen. Vi satte os til et dejligt morgenbord og nød i fuldedrag friskbagt brød og dejlig te... Resten af dagen skal gå med afslapning, familiehygge, julemaden og bare vente på at aftenen langsomt kommer nærmere.

I eftermiddag samles vi traditionen tro foran tv'et for at følge Disney's Juleshow og kobler lidt af før vi skal til at sætte gang i juleaftenen for alvor...

Jeg vil gerne sige tak fordi i har haft lyst til at følge denne lille julekalender og håber i alle får en fantastisk dejlig og hyggelig jul... Nyd jeres familie og venner og husk at mindes dem der ikke er her længere også...

Fra min lille familie til Jer - en rigtig glædelig jul...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...