torsdag den 16. december 2010

16. December

Rigtig glædelig 16. december til jer alle...
Allerede d. 16. december i dag... Jeg kan lige forestille mig, hvor meget alle de små børn rundt omkring går rundt og kan næsten ikke styre forventningens glæde og se juleaften nærme sig med hastige skridt. Jeg har det nøjagtig på samme måde. Jeg glæder mig SÅ meget at det hele bobler indeni mig... Jeg glæder mig til at se familie, glæder mig til al den dejlige mad, hyggen og samværet og ja selvfølgelig også gaverne, men de er jo langt fra de vigtigste. Mine små forberedelser hen mod julen er også så småt ved at være på plads og julekalenderen her lakker også mod enden... desværre - men så kan jeg jo fortsætte med at fortælle om alle de nye spændende ting, der vil ske i det nye år... Men den tid, den glæde...

Kalenderlåge nr. 16 gemmer i dag på:

Hjemmelavet konfekt
Jeg har brugt dagen på at sidde og hygge mig med at lave lækker konfekt mens en dejlig julefilm kørte på fjernsynet... Jeg har ikke lavet det helt vilde avancerede konfekt, da jeg ikke er til sprut i min konfekt - afskyr det faktisk og så bliver min konfekt altså ikke sindssyg opfindsom. Men den smager godt! På fadet i år er udvalget bestående af:

Mozartkugler - marcipan med et lille stykke nougat indeni overtrukket med chokolade (jeg har valgt at drysse med krymmel fordi jeg havde)
Marcipanbåde - marcipan med en smuttet mandel i (som sejl) og dyppet i chokolade
Marcipan/nougat snitter - marcipan lagt sammen med nougat og skåret i firkanter
Ananas godter - drænet og tørrede ananasstykker (fra dåse) overtrukket med chokolade

Desuden blev der lige lidt til overs, så jeg også kunne lave 3 styk marcipan/nougatbrød til værtindegaver...

Kalenderlågen gemmer på endnu en lille hemmelighed:


En julefilm: All She wants for ChristmasFilmen tager sit udspring i byen Forest City, hvis liv afhænger helt og holdent af Aikens juledekorationsfabrikken. Den lokale civiløkonom Judith "Noel" Dunn er vendt tilbage dertil for at afslutte sin afhandling ved at analysere fabrikkens økonomi og effektivitet.

Et mindre
uheld og sammentræf lader Noel krydse veje med den eventyrlig globetrotter Justin, som hun hjælper til at få et job på juledekorationsfabrikken, så hun kan se noget mere til ham.

Noel finder i sin analyse af fabrikken ud af, at grundlæggeren af Aikens diskret har dækket et systematisk tab med sin egen formue og hans lettere arrogante barnebarn Ashley Aikens ankommer for at kontrollere, om virksomheden kan gøres rentabel. Noelle er sat til at hjælpe med denne opgave, der, ligesom hendes spirende romance med Justin, leder til en del forviklinger og frustrationer og det viser sig, at der lurer flere hemmeligheder under overfladen...


Dette er indbegrebet af en julefilm og tøsefilm smeltet sammen i ét - du bliver i et fantastisk julehumør og historien er lige til at smelte ethvert pigehjerte med... Denne film passer faktisk rigtig godt til en dag, hvor du sidder og laver julepynt eller ligger under dynen på sofaen og bare vil hygge. Der skal ikke de store krampetrækninger til for at regne plottet ud, men det gør ikke noget, for hyggen spreder sig under alle omstændigheder og hvis du ikke var i julehumør og med et smil på læben før du satte dig ned foran skærmen, så vil du bagefter sidde med en dejlig varm følelse af jul og glæde, når filmen slutter...

Rigtig god fornøjelse...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...