mandag den 6. december 2010

6. December

Glædelig 6. december!


I dag startede min ferie officielt og jeg har nu oceaner af tid til at få lavet lækre ting til julekalenderen, julehygge max og bage, kokkererer og alle de andre ting, jeg har lyst til... Hermed er sidste etape af julekort-produktionen også skudt i gang - de skal jo ud i god tid og jeg synes det er en fantastisk dejlig tradition, lige at ønske sine nærmeste og de, man ikke lige får snakket med hver dag, en rigtig dejlig jul og godt nytår.

Bag dagens låge gemmer sig derfor:


Julekortskabelon

I år har jeg været så heldig at være faldet over et rigtig enkelt og sødt mønster til dekoration af mine julekort - de ser dog ikke allesammen ens ud og det er kun halvdelen jeg har lavet juletræer på... Men i håb om at jeg kunne inspirere andre til at gå i gang med deres egen julekort, så de bliver en tand mere personlige, vil jeg gerne dele min skabelon og "opskrift" med jer. Så frem med saksen og så er det ellers bare i gang...

Du har brug for:
Karton til kort eller kort, der er forskåret uden pynt
Skabelon af juletræ
Papir med forskellige mønstre, i forskellige farver (forskelligt bånd kan også bruges i den rigtige bredde)
Selvklæbende rhinsten eller nitter, der bruges til scrapbooking
Bogstaver med Glædelig Jul (medmindre du selv vælger at skrive det på kortet)
Stickers med stjerner m.v.
Saks
Lim eller dobbeltklæbende tape.

Sådan gør du:
Klip kortene til den størrelse du ønsker, så det passer til juletræets størrelse, hvis du ikke køber færdigt skårne kort.
Tag herefter skabelonen og tegn træet over på det ønskede papir - jeg har brugt 6 forskellige stykker papir, som så giver 6 hele juletræer i sidste ende - og klip træerne ud.

Bruger du dobbeltklæbende tape, er det nemmets at sætte det på allerede nu, så kan du arrangere træernes forskellige mønstre på forhånd, så tapen bare skal tages af og strimlerne klæbes på kortet. Bruger du alm. lim kan du lægge træerne op i de mønstre, du kan lide og begynd derefter med at lime strimlerne fast.

Når du har træet på plads på kortet, kan du begynde at pynte det med topstjerne, nitter/rhinsten m.v. og så mangler du bare at skrive den lille julehilsen inden i og få det sendt af sted...

Rigtig god fornøjelse...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...