Gå videre til hovedindholdet

1. december

Rigtig glædelig 1. december allesammen...

Denne dag har jeg som mange andre ventet på længe og nu er den endelig kommet... Juletemaet har også gjort sit indtog på bloggen og hele december måned vil være fyldt med julerier, tips til DIY julegaver, værtindegaver til alle julefrokosterne, julemusik, julefilm, hjemmebag og frem for alt HYGGE... 

I skal også stifte bekendtskab med denne fine nisse hele måneden:


Han er blevet døbt vinduesnissen Maxihue og skal holde styr på, hvor mange der er tilbage til juleaften... Mon han kan tage sin opgave alvorligt eller skal have bestikkelse for at holde gang i huen... Det må tiden vise - det går nu godt indtil videre...

Jeg håber i har lyst til at følge med i den lille julekalender her på bloggen og jeg ser frem til at lave en masse hyggelige julerier  til at underholde jer med... Det sør'me, det snart, det er JUL!

Kommentarer

  1. Dejligt med en julet blog! Glædelig 1. december :D

    SvarSlet
  2. Fint design til din blog! Jeg elsker jul! Vi har også den nisse - fik den af svigermor :-)
    Glæder mig til at se hvad du finder på i løbet af december!
    Glædelig jul søde Agnethe!

    SvarSlet
  3. Hejsa Bianca
    Jo tak :) Jeg synes nu også det giver en dejlig stemning - gad godt man kunne få sådan en fancy widget på, hvor der køre julemusik fra en juleradio, men ved ik lige hvordan den skal kringles... det må jeg lære til næste år :P

    SvarSlet
  4. Hejsa Ann
    Tusind tak skal du have :) Ahh hvor sjovt! Ja jeg havde haft noget helt andet i tankerne ang. kalenderlys, men var en lille smule nærig, så det blev til nissen - hans hue brænder godt nok hurtigt!
    Rigtig glædelig jul til dig og din familie også søde :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh