lørdag den 3. december 2011

3. December

Glædelig 3. December til jer alle ude i blogland...


På denne kolde og regnfulde 3. december indbydes der vidst mest til indendørs julehygge og lidt julemusik. Dagens låge gemmer på en dejlig julesang, som jeg personligt holder rigtig meget af - den har en rigtig "christmas-feel" over sig og er bare easy listening når det er bedst:

Jingle BabyMens du så lytter til denne dejlige julesang, har du jo hænderne fri til at lave alle mulige dejlige juleting og sager, så hvorfor ikke kaste dig over hjemmelavede julekugler??? Jeg lavede disse for ikke så lang tid siden efter mønster fra stof & stil:


De vakte stor glæde hos en legesyg baby, har jeg senere erfaret... Hvis du har fået lyst til at lave sådan nogle, så har jeg fundet et gratis mønster og vejledning HER, som du kan bruge...

Rigtig god fornøjelse med det hele...

2 kommentarer:

  1. Hvor er de søde :o) Jeg har også tilbragt det meste af dagen indendørs med masser af julemusik - jeg elsker julemusik :o)

    Jeg har for øvrigt ikke fået kommenteret, at jeg er helt pjattet med jeres kalenderlys - det er mega nuttet

    SvarSlet
  2. Skøn sang og super fine julekugler :D

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...