Glædelig 22. December allesammen...
Så er der ikke meget hue at gøre godt med igen... Mon den stakkels Maxihue (snart minihue) kommer til at fryse issen, når huen er væk... Hmm... Så må jeg lære at strikke, for vi kan da ikke have at nissen fryser!
I dag har den stået på i kagens og konfektens tegn... Jeg skal nemlig til julefrokost i aften og det eneste jeg skulle sørge for var en julekage... Hvad synes i om den???
Den skulle bare være nem at lave, da jeg ikke har været på toppen hele ugen, så det blev til lidt juletræer, snebolde og en iglo... Vinteragtigt og slet ikke lige hvad jeg havde planlagt, men sådan er det jo med mig og kager...
Konfekten er skam til os selv og afprøves for første gang... Lidt som et eksperiment med "lidt sundere juleslik" men prøv bare at kigge i opskriften - så kan i selv vurdere om i synes de er sundere end så meget andet vi stopper i munden ved denne tid...
Prinsesse Guf (15 stk)
Du skal bruge:
1 pakke Jordbærstænger fra Castus
100g hvid chokolade
20g frysetørrede jordbær (fås bl.a. i kop&kande)
Klip frugtstængerne i hver 3 stykker, så du får 15 stykker i alt. Tril dem til kugler.
Smelt chokoladen over vandbad. Overtræk kuglerne med chokolade og tril dem derefter i de frysetørrede jordbær. Opbevar dem på køl indtil brug...
Rigtig god fornøjelse med guffen...
P.S. Husk nu at Give away'en kører helt frem til d. 2. januar...
Super flot julekage søde!
SvarSletFlot kage - igen!!
SvarSletSpændende juleguf! Smagte de godt?
Hejsa Bianca
SvarSletTusind tak skal du have søde :)
Hejsa Ann
SvarSletTusind tak! Ja, det var lidt spændende med det nye konfekt... Personligt synes jeg de var lidt søde, men tror det kunne smage super godt med mørk chokolade som overtræk i stedet faktisk...