12. December - Julekalender give away

Glædelig 12. December til jer alle...


Så er vi endelig halvvejs og ventetiden er nu knapt så lang... Dette skal fejres med en lille julekalender give away... Der er nu ikke noget julet over selve give away'en, men den er rigtig god at have til januar, hvor talrige har svoret, at netop 2012 er året, hvor der skal gøres noget ved kosten og vægten eller måske har du lyst til at slå fingrene i den for at få ny inspiration til maden og en god hjælpefætter til køkkenet...


Har du lyst til at deltage i denne lille julekalender give away, er det eneste du skal gøre at skrive dit bedste anderledes juleminde i kommentarfeltet...

NB: Du kan deltage i denne give away frem til d. 2. Januar kl. 20.00 og vinderen offentliggøres samme aften...

Have a nice trip down memory lane...

Kommentarer

 1. Jeg vil gerne lege med. Jeg husker en juleaften, da min søn var 3-4 år gammel og tussede rundt. Vi hørte noget ballade fra stuen og kom ind til et væltet juletræ og en noget betuttet søn. Det skete dog ikke noget med hverken træ, pynt eller dreng :-) Samme juleaften væltede min mor på mit glatte køkkengulv. Høje hæle og glat gulv er en dårlig kombination.

  SvarSlet
 2. Åhh jeg har jo mange gode juleminder! Men et af den er fra sidste år. Vi griller hvert år den 22 dec (Som i sig selv er skønne juleminder), men lige præcis sidste år sneede det imens! Og en af mine forældres veninder har hunde og hundeslæde! Så vi fik alle en god tur i snevejr og måneskin! Super smuk og fed oplevelse! Ida var kun 2½ mdr og kenneth fik en tur mens jeg var inde med Ida og så byttede vi bagefter, for at jeg også kunne prøve! :-)

  SvarSlet
 3. Åh - måske var det ikke det bedste minde, men måske det mest opsigtsvækkende :-)

  SvarSlet
 4. Jeg prøver også :) mit bedste juleminde må faktisk være fra i år. in far var på arbejde til kl 19 juleaften, så mig og min lillesøster brugte hele dagen på at lave mad, gøre rent, pakke gaver ind og pynte op sammen med min mor :) det var simpelthen så hyggeligt!

  SvarSlet
 5. mit bedste anderledes juleminde er også fra i år - hvor vi ikke anede om min far kom hjem fra hospitalet - men det gjorde han og det var skønt at stå at ordne ænder med ham :)
  margit.rosenaa(snabela)gmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg er med :)
  Kinaella@gmail.com

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst