Gå videre til hovedindholdet

20. December - årets julekort del 2

Glædelig 20. december i det ganske land...


Er i nogle af dem, som går og håber på sne lidt i det skjulte??? Det er jeg og i dag fik min søn sin første sne at se... Han var lige blevet født sidst der var sne og kunne ikke rigtig opleve det, så jeg synes det var stort, da vi gik hjem fra dagplejen, at han sad og kiggede undrende på det hvide fnuller, der kom glidende ned fra himlen... En dejlig juleoplevelse...

I dag kommer den sidste omgang af julekort fra mig og husk at hvis du ikke har nået at sende dine julekort endnu, kan du stadig nå det - i morgen er nemlig sidste dag, for at de kan nå frem til jul... 

I dag er det stjerner, som er julekortenes tema... Inspirationen til disse kort er fundet HER





Jeg håber i får en masse dejlige julehilsner fra nær og fjern og jeg vil gerne benytte denne blogpost til at sige tak til alle jer, som følger med. Tak fordi i holder ved og jeg håber i har lyst til at følge med i det nye år også... Rigtig glædelig jul allesammen...

Kommentarer

  1. Flotte kort Agnethe! Den ide med julestjernen vil jeg da lige prøve at huske :-)

    SvarSlet
  2. Tusind tak Ann :)
    Jaa, synes det er noget af det mest julede man kan lave og SÅ nemt, når man ikke skal lave hele stjernen ;)

    SvarSlet
  3. Sikke nogle flotte kort - igen!

    Jeg er da helt spændt på, hvad du finder på at blogge om i 2012 :-)

    SvarSlet
  4. Tusind tak Anja :)
    Jaa, det er jeg også spændt på - der ligger ingen faste planer forude for mig, som det ser ud nu, men man kan da håbe, at der kommer blogposts om både job, hus og et spejlrefleks kamera ;)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh