Glædelig 10. December derude...
Jeg har ikke lige fået brændt nissehuen ned til 10'eren endnu, så i må lige undvære dagens nissebillede for en stund...
I dag er jeg til bryllup, så det er bare dejligt, at man sådan kan planlægge sine blogindlæg i forvejen... Jeg har lavet bryllupskagen - købt fin kjole og stadset mig helt op og er sikker på, at det bliver en fantastisk dag...
På bloggen vil jeg i dag dele en lille ting, som med nemhed kunne bruges til en lille værtindegave i forbindelse med alle de julefrokoster, vi tager til... Julen er hjerternes tid, så hvad bedre end at lave:
Chokoladehjerter til varm kakao
Du skal bruge:
200g kvalitetschokolade
1 silikonebakke, der kan tåle varme
pinde til fx slikkepinde eller is
et vandbad
Sådan gør du:
- Hak chokoladen og kom den i en skål.
- Sæt skålen over vandbad og smelt chokoladen
- Når chokoladen er smeltet hældes det over i silikoneformen og lad den afkøle let
- Når chokoladen er størknet en smule sættes pinden ned i midten og lad herefter chokoladen størkne helt.
- Tag hjerterne ud af silikoneformen og pak dem i cellofan eller server straks sammen med et krus varm mælk...
Rigtig god fornøjelse...
Sikke en skøn idé! Den er helt sikkert gemt og mon ikke jeg får prøvet den af snart, for den er jo så skøn, julet og hjertelig som noget kan være!
SvarSletGlædelig 11. december til dig søde!
Tusind tak Bianca!
SvarSletJa, jeg synes også det var et lidt sødt påfund og en del billigere end at smutte ind til summerbird og købe deres trekanter ;)
Lige i julens ånd med sådanne hjemmelavede godter...