mandag den 12. december 2011

Julebryllup og bryllupskage

I lørdags var jeg og min mand, som nævnt, til julebryllup på Dronninglund Slot... Vi havde en helt igennem fantastisk dag og aften - brudeparret holdt en rigtig dejlig fest - bruden var smuk som forventet og alt klappede som de skulle... 

Der var overflyvning efter vielsen fordi gommen er jagerpilot og det er åbenbart den måde de fejre det på... Derefter var der reception med velkomstdrink, sandwiches og selvfølgelig kage!

Bryllupskagen blev rigtig godt modtaget af alle og fik stor stor ros... Den var først færdig godt 1½ time før vi skulle være i kirken, så det var en smule presset, men det gik... Efter at kagen var blevet spist, var jeg kendt i selskabet som "hende med kagen..."


Kagen var fyldt med hindbærmousse, drysset med mørke chokoladestykker og lagt mellem bunde af luksus chokoladekage... Ikke for tung og ikke for let, men lige tilpas... 

Brudeparret har gemt toppen til deres 1 års bryllupsdag og der var faktisk en del kage tilbage af bunden, så de kunne også få en rest med hjem til at nyde...

9 kommentarer:

  1. Den er simpelthen SÅ flot! De roser er så smukke!

    SvarSlet
  2. Hejsa Anita
    Tusind tak for de rosende ord :) Hvor er du sød!

    SvarSlet
  3. Fedt med overflyvning :-)
    Ekstremt smuk kage!! Du er en mester!

    SvarSlet
  4. Hvor er den smuk! Jeg vil næsten våge pelsen og sige det er din flotteste kage til dato :o)

    SvarSlet
  5. Hejsa Ann
    Det var total fedt med overflyvning, bare en skam at vejret var så træls!
    Tusind tak for de søde ord! :D

    SvarSlet
  6. Hejsa Camilla
    Tusind tusind tak for komplimenterne! :D

    Du vover bare pelsen - Thomas synes også det er den flotteste og mest velsmagende kage til dato, så der må jo være noget om det ;)

    Så er jeg bare ked at af billedet ikke er det bedste i verden, jeg ser nu frem til at modtage billeder fra fotografen i stedet...

    SvarSlet
  7. Wauw, Agnethe! Den er simpelthen så flot og romantisk! Blomsterne er virkelig vidunderlige!

    SvarSlet
  8. Hej Agnethe..

    Jeg tænkte på, hvordan får du blomsterne til at sidde fast på siden af kagen sådan der?

    Det er en virkelig smuk kage.
    Hilsen Maiken

    SvarSlet
  9. Hejsa Maiken
    De fleste af blomsterne er lavet på blomsterwire, som så stikkes ned i kagen og de der ikke er med wire i har jeg bare limet fast med edible glue fra Squires Kitchen (spiseligt lim) men du kan sagtens bruge past. æggehvide som lim også :)

    Tusind tak for komplimenten :)

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...