Glædelig 19. december hilser jeg jer alle med vintersnue...
Jeg synes også at Maxihue er begyndt at se noget slukøret ud og der er bestemt ikke noget MAX over hans hue længere nu, hvor der kun er 5 dage tilbage til juleaften...
I dag vil jeg glæde jer med den sidste omgang i føljetonen om julens mandler... Det blev desværre kun til 3 slags i denne omgang, men jeg regner med,at jeg kommer stærkt med igen næste år... Så skal der prøvet noget nyt af...
De sidste mandler er:
Lakrids-Chokolade-mandler
Lakrids-chokolademandlerne er i glasset til højre.. |
100g mandler
150g mørk chokolade
1/4 dl lakridspulver
1 dl kakao
Rist mandlerne i ovnen ved 180 grader i ca. 8 minutter - lad dem køle helt af...
Smelt chokoladen over et vandbad og kom et par mandler i ad gangen. Fisk dem op med en gaffel og slå den overskydende chokolade af på kanten af skålen. Bland lakridspulver og kakao og vend de våde mandler i blandingen. Læg dem på bagepapir og lad dem størkne helt inden servering...
Smelt chokoladen over et vandbad og kom et par mandler i ad gangen. Fisk dem op med en gaffel og slå den overskydende chokolade af på kanten af skålen. Bland lakridspulver og kakao og vend de våde mandler i blandingen. Læg dem på bagepapir og lad dem størkne helt inden servering...
Bon appetit...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...