Gå videre til hovedindholdet

Julebryllup og bryllupskage

I lørdags var jeg og min mand, som nævnt, til julebryllup på Dronninglund Slot... Vi havde en helt igennem fantastisk dag og aften - brudeparret holdt en rigtig dejlig fest - bruden var smuk som forventet og alt klappede som de skulle... 

Der var overflyvning efter vielsen fordi gommen er jagerpilot og det er åbenbart den måde de fejre det på... Derefter var der reception med velkomstdrink, sandwiches og selvfølgelig kage!

Bryllupskagen blev rigtig godt modtaget af alle og fik stor stor ros... Den var først færdig godt 1½ time før vi skulle være i kirken, så det var en smule presset, men det gik... Efter at kagen var blevet spist, var jeg kendt i selskabet som "hende med kagen..."


Kagen var fyldt med hindbærmousse, drysset med mørke chokoladestykker og lagt mellem bunde af luksus chokoladekage... Ikke for tung og ikke for let, men lige tilpas... 

Brudeparret har gemt toppen til deres 1 års bryllupsdag og der var faktisk en del kage tilbage af bunden, så de kunne også få en rest med hjem til at nyde...

Kommentarer

  1. Den er simpelthen SÅ flot! De roser er så smukke!

    SvarSlet
  2. Hejsa Anita
    Tusind tak for de rosende ord :) Hvor er du sød!

    SvarSlet
  3. Fedt med overflyvning :-)
    Ekstremt smuk kage!! Du er en mester!

    SvarSlet
  4. Hvor er den smuk! Jeg vil næsten våge pelsen og sige det er din flotteste kage til dato :o)

    SvarSlet
  5. Hejsa Ann
    Det var total fedt med overflyvning, bare en skam at vejret var så træls!
    Tusind tak for de søde ord! :D

    SvarSlet
  6. Hejsa Camilla
    Tusind tusind tak for komplimenterne! :D

    Du vover bare pelsen - Thomas synes også det er den flotteste og mest velsmagende kage til dato, så der må jo være noget om det ;)

    Så er jeg bare ked at af billedet ikke er det bedste i verden, jeg ser nu frem til at modtage billeder fra fotografen i stedet...

    SvarSlet
  7. Wauw, Agnethe! Den er simpelthen så flot og romantisk! Blomsterne er virkelig vidunderlige!

    SvarSlet
  8. Hej Agnethe..

    Jeg tænkte på, hvordan får du blomsterne til at sidde fast på siden af kagen sådan der?

    Det er en virkelig smuk kage.
    Hilsen Maiken

    SvarSlet
  9. Hejsa Maiken
    De fleste af blomsterne er lavet på blomsterwire, som så stikkes ned i kagen og de der ikke er med wire i har jeg bare limet fast med edible glue fra Squires Kitchen (spiseligt lim) men du kan sagtens bruge past. æggehvide som lim også :)

    Tusind tak for komplimenten :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo